Крайния Срок според Шико Шавиер - за извънземните, Луната и прогреса на Земята

1,316 Views
seircho
9
Published on 14 Nov 2018 / In Documentary

Някои информации за събития се усещат от надарените и отворени съзнания, и колкото и да са пазени в тайна, пак един ден стигат до хората.

Медиума Шико Шавиер - откъси от предсказания за контактите с извънземни, за събитията на Луната и прогреса на Земята в един нов свят на Регенерация.

Подготвен ли е човека и как може да му се отрази едно дългоочаквано събитие, за което пише във всички световни религии, което десетилетия наред е коментирано от уфолозите и което дори Ватикана започна да представя сред последователите си?

Защо са толкова важни думите и примера на бразилския медиум Шико Шавиер и има ли човечеството Краен Срок за моралната си еволюция?

Този филм е само една информация, дали ще ви послужи като подготовка зависи само от степента на приемане в съзнанието. Много неща ни се случват в живота, но ние ги отхвърляме...

Страха остава водещ, а той не иска да допусне нито съществуване на извънземни, нито на духове, още по-малко комуникация с тях.

За съжаление съзнанието живеещо в страх първо ще рухне при един евентуален контакт с други цивилизации.
Точно както рухва при загубата на близък, при срещата с дух на починал в някои сън или при някое малко по стресово събитие изваждащо ни от дълбокия сън.

Независимо дали ние искаме, готови ли сме, идват различни времена за планетата и с нас или без нас те ще се случат. Имаме възможност да се отворим за тях и да не драматизираме, или пак свободния избор да отречем всичко и да си причиним най-големия шок и травма, когато реалността, която познаваме се сгромоляса.

Всички заедно постепенно се учим да възприемаме новата реалност относно какво е живота и смъртта.
Колкото по-скоро направите тази промяна в себе си, толкова по-подготвени ще сте за това, което идва.
Контакти с духове на починали, контакти с извънземни, живот в Отвъдното, паранормални способности, прераждане...
всичко, което някога се приемаше за табу днес вече се налага и идва в живота,
без оглед дали ни харесва или не, дали сме готови да го приемем или не.
Ние избираме как да го преживеем.

Show more
0 Comments sort Sort By